perjantai 15. huhtikuuta 2016

Voileipäkakku (kinkku)

Ruistoast leipää
Vehnäpaahtoleipää

Täyte 1
150 g majoneesia
200 g ruohosipulituorejuustoa 
200 g Ranskankermaa 
200 g palvikinkkua
1 dl persilja silppua
0,5 tl mustapippuria

Täyte 2
300 g sinappi-kurkkusalaattia 

Kostutukseksi lihalientä tai maitoa

Kuorrutus
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g Ranskankermaa

Ohjeet


Vuoraa vuoka tuorekelmulla ja lado kerros kostutettua leipää pohjalle. Lisää ensimmäistä täytettä väliin ja lado toinen kerros kostutettua leipää. Lisää toinen täyte ja toista näin eteenpäin kunnes vuoka on täysi. Jätä viimeiseksi kerrokseksi leipää. Peittele vuoka tuorekelmulla ja laita jääkaappiin vetäytymään. Kuorruta ja koristele seuraavana päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti