Ruistoast leipää Vehnäpaahtoleipää Täyte 1 150 g majoneesia 200 g ruohosipulituorejuustoa 200 g Ranskankermaa 200 g palvikinkkua 1 dl persilja silppua 0,5 tl mustapippuria Täyte 2 300 g sinappi-kurkkusalaattia Kostutukseksi lihalientä tai maitoa Kuorrutus 200 g maustamatonta tuorejuustoa 200 g Ranskankermaa Ohjeet Vuoraa vuoka tuorekelmulla ja lado kerros kostutettua leipää pohjalle. Lisää ensimmäistä täytettä väliin ja lado toinen kerros kostutettua leipää. Lisää toinen täyte ja toista näin eteenpäin kunnes vuoka on täysi. Jätä viimeiseksi kerrokseksi leipää. Peittele vuoka tuorekelmulla ja laita jääkaappiin vetäytymään. Kuorruta ja koristele seuraavana päivänä. |
perjantai 15. huhtikuuta 2016
Voileipäkakku (kinkku)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti