Leipäkerrokset:
3 pkt (36 palaa) täysjyväpaahtoleipää
Broileritäyte:
450 g maustamattomia
broilerinfileesuikaleita
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 tlk (n.320 g) salsakastiketta
1 tlk (n.300 g) texmex-juustodippiä
Guacamoletäyte:
½ tlk (n. 300 g) guacamoledippiä
1 punainen paprika
Kostutus:
1 ½ dl vettä
½ dl sitruunamehua
½ dl sitruunamehua
Kuorrutus:
½ tlk (n. 300 g) guacamoledippiä
(esim. Pirkka)
150 g ranskankermaa
Koristeeksi:
1 keltainen paprika
kirsikkatomaatteja
punasipulia
jääsalaattia
herneenversoja
Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä.
Mausta ne suolalla ja pippurilla. Hienonna lihat leikkuulaudalla. Sekoita
joukkoon salsakastike ja juustodippi. Kuutioi punainen paprika.
Leikkaa leipäviipaleista reunat
ohuelti pois. Lado tarjoiluvadille 9 leipäviipaletta: 3 rinnakkain ja 3
peräkkäin. Kostuta leivät sitruunavedellä. Levitä päälle puolet
broileritäytteestä. Lisää toinen leipäkerros ja kostuta. Levitä päälle
guacamoledippiä ja ripottele pinnalle paprikakuutiot. Lisää kolmas leipäkerros.
Kostuta ja täytä lopulla broileritäytteellä. Lado vielä neljäs leipäkerros ja
kostuta pinta.
Suojaa kakku tuorekelmulla. Paina
kerroksia kevyesti yhteen tai laita päälle kevyt paino, esim. leikkuulauta.
Nosta kakku kylmään ja anna kostua yön yli.
Sekoita guacamoledippi ja
ranskankerma. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle. Laita kakun päälle
runsaasti salaattiaineksia koristukseksi, esim. paprikasuikaleita,
kirsikkatomaatteja, punasipulia, jääsalaattia, nachoja ja herneenversoja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti