perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kinuskikakku

3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
6 kpl kananmunia
3 dl sokeria
2 rkl maitoa
2 tl vaniljasokeria

Kinuski
1 rkl kuohukermaa
50 g suolaamatonta voita
1 dl fariinisokeria
1 rkl tummaa siirappia
3-4 dl kermavaahtoa reunojen pursutukseen

Ohjeet
Sekoita sokerit ja kananmunat vaahdoksi. Lisää kuivat aineet ja maito, paista 20-25 minuuttia 225'C n.20 cm halkaisijaltaan olevassa voidellussa vuoassa. Leikkaa kakku yhteen tai kahteen kertaan. Kostuta kakku ja täytä valitsemillasi täytteillä. Pursota reunat ja kaada jäähtynyt kinuski kakun päälle. Laita heti jääkaappiin tai johonkin muuhun kylmään paikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti