perjantai 15. huhtikuuta 2016

Juustosarvet

7 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
200 g margariinia
50 g hiivaa
2 1/2 maitoa
200 g juustoraastetta

Sarven sisälle juustoraastetta

Voiteluun kananmunaa

1. Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään. Nyt rasva jauhojen kanssa murumaiseksi seokseksi. Murenna hiiva käden lämpöisen maidon joukkoon. Lisää maitoseos yhdellä kertaa jauhoihin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja kaulitse taikinasta voin 1 cm:n paksuinen levy (n. 60 x 30cm). Leikkaa taikinasta taikinapyörällä kolmioita. Jaa juustoraaste kolmioille, kierrä ne rullalle ja muotoile sarviksi.

3. Anna sarvien kohota liinan alla. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele päälle halutessasi unikonsiemeniä. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti