Letut
2 ja puoli
lasia vehnäjauhoa 4 munaa
1 lasia maitoa
1 lasi vettä
1\2 teelusikkaa leivinjauhetta
Täyte
500g possun
jauhelihaa2 sipulia
6 valkosipulin kynttä
450g pakastepinaattia
1/2 lasi tomaattisosetta
80g tomaattipyrettä
ripaus sokeri
paprikajauhetta
basilika
suolaa
mustapippuria
300 g juustoa (gouda)
- Valmista lettutaikina. Vatkaa muna valkoiseksi vaahdoksi, ja lisää vuorotellen nesteet siivilöityjen jauhojen kanssa. Kun taikina on tasainen, paista pannulla 6 lettuja, joiden halkaisija on noin 22 cm.
- Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla. Jaa sipulit kahteen osaan. toiseen osaan lisää sulatettu ja valutettu pinaatti. Mausta suolalla, pippurilla ja 4 murskatulla valkosipulin kynnellä. Siirrä pannu pois liedeltä.
- Toisella pannulla, toiseen puoleen sipulia lisää loput valkosipulin kynnet ja jauheliha. Ruskista jauheliha. Lisää tomaattisose ja tomaattipyree. Mausta basilikalla. Anna hetki kiehua. Paksunna kastiketta tarvittaessa jauholla.
- Raasta juusto. Pinaatti-jauhelihatäytettä tulee kahteen väliin. Jauhelihatomaattitäytettä tulee kolmeen väliin. Kokoa kakku.
- Paista kakku 180 asteessa 30 minuuttia. ripottele pintaa juustoraaste. Paista vielä 10 min.Tarjoa kuumana
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti